top of page

Työlennot

Kuvauslennot, Linjatarkastus, Nostotyöt, Mittauslennot, Rahdinkuljetus.

Suoritamme kattavasti alan työt, kuten; helikopterinostot vaikeakulkuisiin kohteisiin, helibanner-mainoslennätykset, lennämme ilmakuvauslennot yritysten lisäksi myös yksityisille, riistanlaskentalennot metsästysseuroille, sähkölinjatarkastukset voimayhtiöille, tavaran- ja rahdinkuljetukset myös tiettömien taipaleiden taakse, poroerotuslennot paliskunnille sekä paljon muuta.

Kuvauslennot

Kuvauslennot ilmakuvaus
Aerial filming ilmakuvaus
Ilmakuvaukset

Kopterimme soveltuvat erinomaisesti käsivaralta tehdyistä kuvauksista aina huippulaadun mahdollistavaan täysin stabiloidun Cineflex HD kamerajärjestelmän kanssa suoritettaviin kuvauksiin. Vuosikymmenten aikana olemme toimineet lukemattomissa erilaisissa kuvaustehtävissä;  Tv:n uutis-  ja urheilulähetykset, elokuvat ja mainokset ym.

Suuri joukko ammattikuvaajia käyttää helikoptereitamme silloin kun he tarvitsevat vakaata alustaa vaativissa kuvauskohteissa.

Koneisiimme on asennettavissa useita erilaisia kameratelineitä ja kameralaitteita kuvanlaadun parantamiseksi, esim. Cineflex, Wescam, Tylermount jne.

Sähkö- ja voimalinjalennot

Letotarkastus ja sähkölinjatarkastus
Lennot sähköyhtiöille

Suoritamme sähkö- ja voimalinjatarkastukset, myrsky- ja lumikuormalennot sekä lukuisat muut energiateollisuuden tarvitsemat lentotyöt ammattitaidolla, yli 40-vuoden kokemuksella.

Tarkastuksia ja kunnossapitoa tehostamaan on saatavilla runsaasti nykytekniikan mahdollistamia laitteita ja järjestelmiä.

Nostotyöt

Helikopterinostot ja tavarankuljetus helikopterilla
Helikopterinostot

Teemme helikopterilla suoritettavat tarvaroiden ja laitteiden nosto- ja asennustyöt vaikeakulkuisiin paikkoihin; ilmastointilaitteet katoille, rakennustarpeet saariin, antennit mastoihin jne. kustannustehokkaasti ja ammattitaidolla.

Mittauslennot

 

Laserkeilaus
Erikoislennot helikopterilla

Helikoptereihimme on asennettavissa runsaasti erilaisia mittauslaitteita asiakkaidemme tarpeisiin.

Rahdinkuljetus

Nopeaa tavarankuljetusta, ota yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa kuljetuksisssa.

bottom of page